Junta Directiva

Presidenta: Laura de Caralt Casanova.

Llicenciada en Antropologia i Màster de Recerca en Sociologia (UB). Màster en Polítiques d’Igualtat de Gènere (UAB).

Ha treballat en els àmbits de la cooperació internacional i de les polítiques públiques. Actualment és tècnica del Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona, responsable de garantir la inclusió de la perspectiva de gènere en el conjunt de les polítiques municipals.

Vicepresidenta: Maria Prat Alsina.

Llicenciada en Dret, especialitat Dret Laboral per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Gènere i Igualtat per la Universitat Autónoma de Barcelona.

Ha treballat com a Responsable de Planificació de Recursos Humans a l’Institut Català de la Salut.

Secretària: Eva Torralba Rodríguez.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Violència Familiar i de Gènere per la Universitat de Girona. Actualment cursa el Grau de Treball Social a la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Exerceix com a advocada especialitzada en violència familiar i de gènere i en l’aplicació de polítiques d’igualtat de gènere a diferents organismes de l’administració pública. Actualment porta a terme aquestes funcions a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Tresorera: Isabel Sánchez Riu.

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Direcció de Projectes i Entitats d’educació en el lleure i Màster en Polítiques d’Igualtat de Gènere per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva trajectòria està vinculada a l’àmbit de l’educació no formal i a l’aplicació de polítiques d’igualtat de gènere des de l’administració pública. Actualment treballa com a consultora especialista en polítiques d’igualtat de gènere i programes de canvi social.

Vocal: Maria Segura.

Infermera (UAB) especialitat de llevadora realitzada a la City University de Londres. Postgrau en Cultura de Pau (UAB), Màster en medicina tropical i Salut Internacional (UAB).

Actualment treballa com a llevadora a l’Àrea d’Atenció Sexual i Reproductiva de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Vocal: Aida Llauradó Álvarez.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Polítiques d’Igualtat de Gènere per la Universitat Autónoma de Barcelona. Actualment cursa el Màster d’Anàlisi Política a la Universitat Oberta de Catalunya.

La seva trajectòria professional se centra en l’aplicació de polítiques de promoció de la igualtat de gènere des de l’administració pública i en el sector privat. En l’actualitat exerceix com a assessora política a l’Ajuntament de Badalona.

Vocal: Inma Vicente Molina.

Llicenciada en Ciències Químiques per la UB, Màster Interuniversitari d’Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania a la Universitat de Barcelona, i Màster en Direcció de Recursos Humans de l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE).

Dins de l’àmbit social, ha treballat com a Agent d’Igualtat a l’Ajuntament de Corbera de Llobregat durant més de tres anys, desenvolupant projectes des del Servei de Polítiques d’Igualtat de Gènere. Actualment treballa en Administració de Recursos Humans a la Diputació de Barcelona.